Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Де знайти надійний військторг з онлайн-замовленням

Де знайти надійний військторг з онлайн-замовленням 1 тиждень 1 день тому #327115

• opgfort
  • opgfort аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 46
  • Доля: 0
Хлопці, підкажіть, будь ласка, де в Україні можна знайти перевірений військовий магазин з можливістю онлайн-замовлення? Хочу оновити своє спорядження, але важливо, щоб усе було якісне, без підробок і з нормальною доставкою. Був би вдячний за будь-які поради та особистий досвід!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де знайти надійний військторг з онлайн-замовленням 1 тиждень 14 г. тому #327117

• eaxheu
  • eaxheu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 45
  • Доля: 0
Сначала думал, что любая плитоноска — это просто разгрузка для бронепластин. Но когда надел первую дешевую модель, сразу понял, насколько важны удобство и качество. Если плитонос сидит плохо, давит или неудобно распределяет вес — работать в нем долго невозможно. Решил не экономить и выбрал плитоноску пиксель https://famtac.com/ru/plytonosky-piksel/ в магазине Fam.tac. Это реально стоящий вариант: плотная ткань, удобные лямки, хорошая посадка. Понравилось, что есть регулировка, поэтому подогнал под себя без проблем. Доставка была быстрой, цена адекватная, и главное — это не одноразовая вещь, а надежное снаряжение. Если кому-то нужен плитонос для реальных условий — рекомендую.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.222 секунд
Працює на Форум