Хочу поділитися своїм досвідом, бо сам колись ламав голову, де купити полімерну фібру в Тернополі, щоб і якість була на рівні, і ціна не кусалась. Після довгих пошуків натрапив на виробника FiberMix і чесно кажучи, тепер рекомендую всім знайомим. Поліпропіленова фібра
https://fibermix.ua/ua/bydivelna-fibra-v-ternopoli від них реально змінила підхід до роботи з бетоном. Я використовував її для армування наливної підлоги в гаражі, результат перевершив очікування, жодних тріщин, поверхня рівна, а саме покриття стало більш міцним і довговічним. Особливо зручно, що можна брати як оптом, так і в роздріб, я спочатку взяв на пробу трохи, а тепер уже замовляю більші партії. До речі, FiberMix, це не просто продавець, а саме виробник, тому ціна адекватна, без посередників. Якщо хтось у Тернополі шукає, де купити поліпропіленову фібру для бетону або цементних розчинів, то це дійсно перевірений варіант. Плюс, у них ще й консультація толкова, не просто продають, а реально пояснюють, що і як краще робити.