Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Де замовити вишиванку з коротким рукавом?

Де замовити вишиванку з коротким рукавом? 2 тижнів 5 днів тому #327260

• dusugyy
  • dusugyy аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 45
  • Доля: 0
Вибираю вишиванку з коротким рукавом для літа, але є проблема – не можу вирішити, який колір найкраще підійде. Я звикла до світлих відтінків, але мене цікавить, чи не буде надто марким світлий колір у спеку, особливо якщо носити її часто. Може, краще зупинитись на більш темних кольорах або пастельних відтінках?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де замовити вишиванку з коротким рукавом? 2 тижнів 5 днів тому #327261

• zewnu
  • zewnu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 48
Я недавно купувала вишиванку з коротким рукавом і обрала ніжний блакитний колір. Спочатку сумнівалася, чи підійде він для літа, але в результаті залишилася дуже задоволена. Блакитний виглядає дуже гарно і не вигоряє на сонці. До того ж, він не виглядає занадто яскраво або контрастно, що є великим плюсом.

Де замовити вишиванку з коротким рукавом? 2 тижнів 5 днів тому #327262

• dusugyy
  • dusugyy аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 45
Мені подобаються світлі відтінки, але є побоювання, що вони не будуть практичні для літа, бо можуть легко забруднитися. Чи є у вас досвід з іншими кольорами? Я думаю також про пастельні кольори, наприклад, світло-рожевий або лавандовий. Як ви вважаєте, чи варто обирати такі кольори для вишиванки, чи краще зупинитись на нейтральних, таких як білий або бежевий?

Де замовити вишиванку з коротким рукавом? 2 тижнів 5 днів тому #327263

• zewnu
  • zewnu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 48
Я зупинилася на бежевій вишиванці з ніжною вишивкою, і цей варіант виявився ідеальним для літа. Купувала вишиванку з коротким рукавом https://kram.kr.ua/zinki/vusuvanku-korot в Крамії, і мене зацікавив великий вибір кольорів, тому було не так легко вибрати.
Бежевий колір дуже універсальний, він виглядає стильно, але не надто яскраво. Вишивка на такому фоні виглядає дуже елегантно, а сама тканина не вигоряє на сонці і не зминається. Крім того, бежевий чудово поєднується з іншими кольорами, що дозволяє легко комбінувати з різним одягом. Дуже задоволена вибором!
Час відкриття сторінки: 0.198 секунд
Працює на Форум