Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Махорка є гарна?

Махорка є гарна? 1 тиждень 5 днів тому #327265

• малявка
  • малявка аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 31
  • Доля: 0
От хто вже давно крутить самокрутки — який тютюн ваговий краще взяти для початку? Я курив лише готові сигарети, але хочу перейти на щось натуральніше та економніше. Бажано щось не дуже різке, з приємним смаком, щоб не обпікало горло. Цікавить саме ваговий тютюн, не в капсулах чи ароматизований. Бачив, що вибору багато: темніший, світліший, подрібнення різне, а ще якісь там "самосади" — взагалі не розумію, що з того варте уваги. Хотілося б, щоб не пересушений був і добре тримався в самокрутці.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Махорка є гарна? 1 тиждень 5 днів тому #327266

• bimimi
  • bimimi аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 37
Для початку раджу брати щось з нейтральним, м’яким смаком і середнім подрібненням. Такий тютюн не буде душити, і крутити його зручно. Уникай надто вологих варіантів — вони гірше горять і часто викликають гіркий присмак. Не купуй тютюн на вагу з ринку без упаковки — там часто трапляється пересушений або з домішками. Дивись на колір: рівномірне забарвлення свідчить про якість сировини. Добре, якщо запах — натуральний, без різкого "парфумного" відтінку. Це означає, що тютюн без зайвих ароматизаторів і хімії.

Махорка є гарна? 1 тиждень 5 днів тому #327267

• соловей
  • соловей аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 36
Коли вибираєш тютюн для самокруток, важливо зважати не лише на смак, а й на те, як він впливає на сам процес куріння. Ідеальний варіант — той, що не забиває фільтр і горить рівномірно. Подивись на структуру: волокна мають бути не надто довгі, але й не порошкоподібні. У складі не повинно бути сторонніх елементів — гілочок, твердих шматків, пилу. Вологість — середня, щоб не прилипав до пальців, але й не сипався. Не женись одразу за ароматизованими варіантами — краще спробуй чистий тютюн, а потім вже можеш експериментувати.

Махорка є гарна? 1 тиждень 5 днів тому #327268

• лобода
  • лобода аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 38
Хто хоче справжнього українського тютюну без зайвої хімії — дуже раджу перевірений магазин Світ тютюну. В них можна знайти і самосад середній подрібнення, і більш грубий варіант, якщо комусь подобається довше тління. Особисто мені подобається якісний самосад, бо в ньому відчувається щось рідне, справжнє, не як у фабричних тютюнах. Також є махорка https://svit-tyutyunu.com.ua/tyutyun_samosad_05/ — для тих, хто любить міцніше і з характером. Окремий плюс — усе упаковано належним чином, нічого не вивітрюється. Неодноразово замовляв у них, завжди стабільна якість і приємне обслуговування.
Час відкриття сторінки: 0.245 секунд
Працює на Форум