Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Вибір сантехники

Вибір сантехники 5 міс. 2 тижнів тому #326365

• zewnu
  • zewnu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 21
  • Доля: 0
Чи надає магазин Водокран послуги з монтажу сантехніки і аксесуарів? Які є умови цих послуг?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Вибір сантехники 5 міс. 1 тиждень тому #326373

• dusugyy
  • dusugyy аватар
  • АВТОНОМНО
  • Новачок
  • Дописи: 18
У магазині Водокран є великий вибір дозаторів для рідкого мила https://vodokran.com.ua/ua/g92682782-dozatory-zhidkogo-myla. В асортименті представлені як настінні, так і накладні моделі, що дозволяють вибрати оптимальний варіант з урахуванням конструктивних особливостей вашої ванної кімнати або кухні. Такі дозатори є практичним і гігієнічним рішенням для щоденного використання.

Вибір сантехники 2 міс. 1 тиждень тому #326878

• Soniya
  • Soniya аватар
  • АВТОНОМНО
  • Новачок
  • Дописи: 8
Я купила нову сантехніку, а тепер шукаю майстра, котрий зможе її якісно встановити. Порадьте куди в Одесі звернутись?

Вибір сантехники 2 міс. 1 тиждень тому #326879

• Wvork
  • Wvork аватар
  • АВТОНОМНО
  • Новачок
  • Дописи: 15
Soniya пише:
Я купила нову сантехніку, а тепер шукаю майстра, котрий зможе її якісно встановити. Порадьте куди в Одесі звернутись?

Я можу сміливо рекомендувати вам компанію Сан Санич - послуги в Одесі їх сантехніки надають якісно та сумлінно. Коли виникла проблема з трубами у мене вдома, я звернувся до них і був вражений швидкістю реагування. Спеціалісти прибули вчасно, обговорили всі нюанси роботи та надали чітку оцінку витрат. Після завершення ремонту сантехніки залишили все в чистоті, що також велике плюс. Я переконався, що вони дійсно дбають про своїх клієнтів. Якщо ви шукаєте надійну компанію для вирішення сантехнічних питань, рекомендую Сан Санич без сумнівів.
Час відкриття сторінки: 0.191 секунд
Працює на Форум