Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Малювання для дитини

Малювання для дитини 2 тижнів 3 днів тому #326951

• лобода
  • лобода аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 20
  • Доля: 0
Я шукаю, де можна знайти онлайн-курс малювання для дітей, особливо для своєї донечки, якій всього вісім років. Вона в захваті від малювання і мріє навчитися малювати аніме олівцем, оскільки це її улюблений стиль. Я сама не вмію малювати, тому хочу, щоб вона отримала якісну освіту від професіоналів. Чи є у вас якісь рекомендації щодо онлайн-шкіл або платформ, де можна пройти курс малювання для дітей?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Малювання для дитини 2 тижнів 3 днів тому #326952

• малявка
  • малявка аватар
  • АВТОНОМНО
  • Новачок
  • Дописи: 11
  • Доля: 0
Я зрозумів, як важливо знайти хороший курс для твоєї донечки, і можу порадити чудову онлайн-школу під назвою Хамелеон. Вони спеціалізуються на навчанні дітей малюванню і пропонують різноманітні курси, включаючи те, як малювати аніме олівцем https://www.chameleon.kh.ua/courses-child/anime-2-0 . Це ідеальний вибір, адже їхній підхід до навчання дуже креативний і захоплюючий. Діти вчаться граючи, що робить процес менш формальним і більш приємним. У школі Хамелеон діти зможуть освоїти основи малювання, дізнатися про кольорову палітру, а також навчитися створювати свої персонажі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.169 секунд
Працює на Форум