Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Програма автоматизації

Програма автоматизації 2 тижнів 2 днів тому #326953

• малявка
  • малявка аватар
  • АВТОНОМНО
  • Новачок
  • Дописи: 11
  • Доля: 0
Ми шукаємо програму для автоматизації процесів у нашій клініці, щоб мати всю інформацію по пацієнтах під рукою, організувати записи та уникнути плутанини з історіями хвороби. Порадьте, чи є щось спеціально для ветеринарних клінік, де можна зручно вести облік, створювати картки пацієнтів і контролювати візити? Ідеально, щоб програма була не надто складною в освоєнні, але багатофункціональною. Чи маєш якісь варіанти?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Програма автоматизації 2 тижнів 2 днів тому #326955

• bimimi
  • bimimi аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 20
  • Доля: 0
Ти шукаєш дійсно зручне рішення, яке дозволить ефективно організувати процеси в клініці. Можу порадити програму обліку для ветеринарних кабінетів ENOTE. Вона спеціально розроблена для роботи з пацієнтами в ветклініках і дозволяє створювати картки пацієнтів, відстежувати історію хвороби, контролювати прийоми, а також автоматизувати багато рутинних завдань. Крім того, система має простий і інтуїтивно зрозумілий пошук, який швидко освоїш, навіть якщо раніше не працював з подібним софтом. Почати можна з ознайомлення з уроком про створення нової картки пацієнта https://enote.vet/e4doc/urok-01-karta-patsiienta-stvorennia-novoi-kartky/ . Це дасть можливість побачити, наскільки зручно вести облік та контролювати стан пацієнтів без зайвих клопотів. ENOTE стане справжнім помічником у веденні бізнесу та дозволить сфокусуватись на основному – якісному лікуванні тварин.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.145 секунд
Працює на Форум