Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Чому зараз люди все ще купують обручки?

Чому зараз люди все ще купують обручки? 2 днів 6 г. тому #327084

• zewnu
  • zewnu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 29
  • Доля: 0
Чому зараз люди все ще купують обручки? Раніше це був символ того, що пара одружена, і його носили все життя. Зараз багато хто не одягає або замінює іншими прикрасами. Це просто традиція, чи все ж є якась практична користь? Наприклад, вплив на стосунки, відчуття єдності? Чи це просто для оточуючих знак зайнятості?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чому зараз люди все ще купують обручки? 2 днів 6 г. тому #327085

• dusugyy
  • dusugyy аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 26
Особисто для мене обручка – не просто аксесуар, а щось більше. Коли я її одягаю, то відчуваю певну відповідальність. Вона нагадує про день весілля, про обіцянки, які ми дали один одному. Без неї наче щось не так. Так, є люди, які не носять, але для мене це символ нашої сім’ї, навіть якщо ніхто не звертає уваги.

Чому зараз люди все ще купують обручки? 2 днів 6 г. тому #327086

• zewnu
  • zewnu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 29
А чи було у тебе таке, що обручка реально впливала на якісь ситуації? Наприклад, у спілкуванні з іншими людьми або у прийнятті рішень? Дехто каже, що вона змінює ставлення оточуючих, навіть в дрібницях. Можливо, були моменти, коли вона допомагала або, навпаки, створювала якісь незручності?

Чому зараз люди все ще купують обручки? 2 днів 6 г. тому #327087

• dusugyy
  • dusugyy аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 26
Так, було. Щодо широкого вибору обручок https://zolotakraina.ua/ua/kolca/obruchalnye/ в інтернет-магазині Золота Країна – я реально був здивований, коли шукав нашу пару. Варіантів багато, і класно, що є можливість вибрати не просто класичну, а щось особливе.
Якщо ще не визначився, раджу глянути там – є різні дизайни, матеріали, навіть можна знайти щось нестандартне, якщо класика не твій варіант.
Час відкриття сторінки: 0.188 секунд
Працює на Форум