Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Як авторизуватися на платформі Moneyveo?

Як авторизуватися на платформі Moneyveo? 1 день 19 г. тому #327088

• dusugyy
  • dusugyy аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 26
  • Доля: 0
Підкажіть, будь ласка, як авторизуватися на платформі для онлайн-фінансових послуг? Я планую використовувати сервіси для отримання швидких кредитів, але не зовсім розумію, як правильно пройти процес входу. Це має бути досить простий крок, але я трохи переживаю, що можу щось не так зробити.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як авторизуватися на платформі Moneyveo? 1 день 19 г. тому #327089

• zewnu
  • zewnu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 29
Я використовую цей сервіс вже кілька місяців і можу сказати, що сам процес авторизації на сайті дуже простий і зрозумілий. Кроки чітко описані, йти за ними не важко. Щоб увійти в систему, потрібно ввести логін та пароль, після чого вам надійде код для підтвердження на вказаний номер телефону.

Як авторизуватися на платформі Moneyveo? 1 день 19 г. тому #327090

• dusugyy
  • dusugyy аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 26
Я помітив, що під час спроби входу мені інколи приходить код підтвердження, але я не завжди одразу отримую його на телефон. Виникають затримки, і це трішки турбує. Може, є якісь моменти, на які слід звертати увагу в налаштуваннях телефону чи інтернет-з'єднання? Чи може це бути пов'язано з проблемами на самому сайті?

Як авторизуватися на платформі Moneyveo? 1 день 19 г. тому #327091

• zewnu
  • zewnu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 29
Для швидкої авторизації https://moneyveo.ua/uk/auth/login/ використайте посилання. Це дуже цікаве питання, оскільки я теж мав подібну ситуацію на самому початку. Зазвичай затримка з отриманням коду підтвердження може бути пов’язана з не найкращим з'єднанням інтернету або тим, що телефон перебуває в режимі енергозбереження, що впливає на швидкість прийому повідомлень.
Я спробував перезавантажити телефон або перевірити, чи не заблоковані SMS від конкретних номерів. Якщо все ж таки затримка велика, спробуйте звернутися до служби підтримки через їхній сайт. Це допомогло мені, і я більше не мав таких проблем.
Час відкриття сторінки: 0.184 секунд
Працює на Форум