Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Тротуарная плитка

Тротуарная плитка 3 днів 8 г. тому #327162

• eaxheu
  • eaxheu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 49
  • Доля: 0
Друзі, допоможіть розібратися! Хочемо покласти тротуарну плитку на дачі, але не знаємо, з чого почати вибір. Яка форма і товщина підходить для подвір'я, щоб не було калюж і плитка не пішла хвилями? Чи варто заморочуватися з виробником? Де ви купували і чи задоволені?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Тротуарная плитка 1 день 22 г. тому #327167

• opgfort
  • opgfort аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 51
  • Доля: 0
Хочу розповісти, чому я так довго обираю тротуарну плитку для свого подвір’я та чому раджу і вам підходити до цього питання відповідально. Після того, як перша партія дешевої плитки розсипалася мені буквально під ногами, я вирішив купити тротуарну плитку тільки від перевіреного виробника. На базі PL2T мені запропонували чудовий варіант – щільну, з додаванням гранітного відсіву, і зараз мої доріжки виглядають як нові вже п’ятий рік! Якщо шукаєте, де купити тротуарну плитку Ціна за м2 виявилася трохи вищою, але якщо поділити її на роки експлуатації – вигода очевидна. До того ж, якісна плитка не потребує постійного підмітання чи миття – дощ змиває бруд сам. Не повторюйте моїх помилок, обирайте матеріал розумно!
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.162 секунд
Працює на Форум