Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Ласкаво просимо в форум Kunena! [/ B]

Розкажіть нам, і нашим користувачам, хто Ви, що Вам подобається, і чому Ви стали учасником цього сайту.
Ми вітаємо всіх нових учасників і сподіваємося бачити Вас багато!

ТЕМА: Табак

Табак 1 тиждень 6 днів тому #327174

• opgfort
  • opgfort аватар
  • ЗНОВУ ПРИЄДНАНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 57
  • Доля: 0
Здравствуйте! Недавно наткнулся на несколько обзоров табаков для самокруток, но столько разных вариантов, что глаза разбегаются. Кто уже пробовал курить табак в Украине? Что скажете о разных марках? Где покупаете табак и на что стоит обратить внимание, чтобы не переплатить и выбрать качественный продукт?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Табак 1 тиждень 3 днів тому #327177

• Lensik
  • Lensik аватар
  • АВТОНОМНО
  • Новачок
  • Дописи: 19
Привет, да зачем он вам вообще нужен - полный вред для здоровья, еще хуже чем от сигарет, лучше кальянчик покурить разных вкусов или электронные сигареты, тем более что жидкости для вейпа https://vapestore.com.ua/zhidkosti-dlya-vejpa/solevye-zhidkosti/zhizhi-dlya-poda-30-ml по вкусовым ощущениям одинаковые как по мне с табаком для кальяна.

Табак 1 тиждень 3 днів тому #327179

• opgfort
  • opgfort аватар
  • ЗНОВУ ПРИЄДНАНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 57
Про этот магазин вейпов много негативных отзывов.

Табак 1 тиждень 3 днів тому #327180

• eaxheu
  • eaxheu аватар
  • АВТОНОМНО
  • Старший учасник
  • Дописи: 54
Привіт усім, хто шукає якісний тютюн! Нещодавно спробував замовити тютюн для самокруток через інтернет і був приємно здивований. У магазині тютюну Virginia Gold https://virginiagold.com.ua/ величезний вибір тютюнових виробів, а головне — якісна продукція. Сервіс на найвищому рівні, замовлення прийшло швидко, а ціни дуже привабливі. Цигарковий папір тут чудовий, курити стало набагато приємніше. Я купив гільзи, фільтри і навіть машинку для набивання — тепер самокрутки виходять ідеальні. Для мене це стало справжнім відкриттям, бо раніше не знав, як правильно вибирати тютюн, а тепер усе вирішує магазин Virginia Gold. Рекомендую всім спробувати!
Час відкриття сторінки: 0.184 секунд
Працює на Форум