Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Це необов'язковий заголовок категорії Скринька Пропозицій.

ТЕМА: Потрібна якісна гранітна плитка

Потрібна якісна гранітна плитка 1 тиждень 20 г. тому #327289

• Soniya
  • Soniya аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 26
  • Доля: 0
Ми зараз шукаємо гарну та міцну гранітну плитку для ремонту у нашому будинку. Дуже важливо, щоб плитка була зносостійкою, мала гарний вигляд і служила довго. Якщо у вас був позитивний досвід співпраці з компаніями, які пропонують справжню якість і великий вибір, будь ласка, поділіться контактами. Ціна теж відіграє роль, тому шукаємо оптимальне співвідношення ціни та якості. Заздалегідь дякуємо за корисні поради!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Потрібна якісна гранітна плитка 6 днів 22 г. тому #327292

• Wvork
  • Wvork аватар
  • АВТОНОМНО
  • Молодший учасник
  • Дописи: 32
  • Доля: 0
Повністю розумію ваші критерії — сам нещодавно пройшов через щось подібне. Після тривалих пошуків і порівнянь вибрав КП Граніт, і не пожалкував. У них дійсно гранітна плитка з українського граніту https://granit-plitka.com/ua/p194912464-granitnaya-plitka-ukrainskogo.html Вона дуже міцна й естетично приваблива. Я брав для коридору й кухні — плитка не тільки виглядає пристойно, а й не боїться вологи чи подряпин. Ще один плюс — ціна справді адекватна, не завищена, як у багатьох. Консультанти допомогли підібрати відтінки під інтер’єр, і вся логістика була чіткою. Раджу звернути увагу на цю компанію, якщо хочете зробити все на совість і надовго.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.174 секунд
Працює на Форум