санітарні крісла  В нас в офісі "Ігія" Ви можете знайти широкий асортимент засобі реабілітації, які допоможуть хворим з порушенням опорно-рухового апарату повноцінно пересуватися і полегшити процес самостійного санітарно-гігієнічного догляду. Ми також дбаємо, про людей літнього віку, інвалідів з проблемами опорно-рухового апарату, чиї можливості руху тимчасово обмежені через хворобу і в період реабілітації.

  Для забезпечення максимального догляду і зручного справляння природних потреб таких особливих пацієнтів, а також відвідування душової кабіни, ми можемо порекомендувати Вам такі санітарно-гігієнічні засоби реабілітації як санітарні (туалетні) коляски/крісла.

  Ми допоможимо Вам зробити правильний вибір якщо ви вирішите взяти в прокат крісло туалет для інвалідів. Ми завжди готові допомогти Вам правильно підібрати туалети для інвалідів, які максимально полегшать догляд за людиною з індивідуальними фізіологічними особливостями організму, як в домашніх умовах, так і в умовах стаціонару.

  Вибираючи домашній крісло-туалет необхідно враховувати індивідуальні особливості кожного пацієнта. Так, як жекрісло туалет Чернівці правильно підібрати портативний туалет? Які параметри повинні бути враховані при виборі туалетного - крісла?

  Висота стільця-туалету регулюється за допомогою кнопкового фіксатора. Всі стільчики-туалети мають підлокітники, а в деяких моделях підлокітники можуть відкидатися, за рахунок чого, в деяких випадках, використання на стільця буде набагато зручніше. Є так само моделі портативних туалетів, які дуже легко складаються, що зручно при транспортуванні і для подальшого зберігання.

  Всі вироби виготовлені з міцного алюмінію, пофарбовані порошковою фарбою, яка дає можливість санітарно обробляти виріб, що є необхідною умовою в лікувальних установах і дома.

1  При виготовленні кімнатного стільця-туалету, виробники максимально враховували фізіологічні особливості людей з обмеженими можливостями. Ніщо не повинно обмежувати процес руху, а тимчасові незручності потрібно максимально полегшити. Рух - життя, навчитеся жити і живіть легко, а наші засоби реабілітації допоможуть Вам у цьому!

  Найширший асортимент в нашому спеціалізованому офісі "Ігія" де можна вибрати і взяти в оренду стілець-туалет для інвалідів, враховуючи саме під Ваші потреби і за доступною для Вас ціною.